-

+420 608 665 511

542 25, Luční 122, Janské Lázně, Česká Republika

Menu

Zábavná naučná stezka za zvířátky ve Špindlerově Mlýně

Jízda za zvířátky je název nové zábavně naučné cyklostezky ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně pro malé i velké, turisty i cyklisty. 

Přijeďte a nahlédněte do světa obyvatel krkonošských lesů. Na každém z celkem 7 stanovišť se dozvíte víc o životě jednoho ze zvířátek, které můžete při troše štěstí potkat na procházce krkonošskou přírodou. Celou cyklostezkou vás budou provázet Lesani, pozorovatelé zvířecího světa, kteří se za zvířátka převlékají. Díky svému profilu je Jízda za zavířátky ideální pro cyklisty, vydat se na ni můžete ale také na koloběžce, s kočárkem, nebo i pěšky.

 

Trasa cyklostezky začíná u horní stanice lanovky innogy line na Pláni, je dlouhá celkem 7,7 km a vede zpět do Svatého Petra, téměř celou dobu z kopce. Na start cyklostezky pohodlně vyjedete lanovkou. Kočárky, kola i koloběžky mají dopravu zdarma. Než vyrazíte poznávat život krkonošských lesů, nezapomeňte si vyzvednout průvodní mapku k cyklostezce v infocentru ve Svatém Petru. Přejeme Vám krásně prožitý den v krkonošské přírodě, hotel Luční dům - Janské Lázně.

 

Naposledy změněnostředa, 13 květen 2020 11:10
(0 hlasů)
Facebook