-

+420 608 665 511

542 25, Luční 122, Janské Lázně, Česká Republika

Menu

Aktuality z okolí

Aktuality z okolí

Harrachovské pivní slavnosti a sklářské umění

By

V sobotu 20. července se koná již 16. ročník harrachovských pivních slavností. Pro děti bude připraven koutek s pouťovými atrakcemi, dospěláci si určitě opět užijí bohatý hudební program od dechovky až po punk, samozřejmě nebudou chybět ani klasické rockové hity, večer vystoupí zahraniční host Elán revival a na úplný závěr půlnoční ohňostroj.

More

Pro milovníky sáňkování

By

Trasa Černohorské sáňkařské cesty je dllouhá 3,5 km s převýšením 560 m. Sáňky je možné si vypůjčit na spodní stanici lanovky, kde si současně zakoupíte lístek na kabinovou lanovku na Černou horu, na jejímž vrcholu se nachází start sáňkařské trasy. Trasa vede přes čtyři sjezdovky, na těchto kříženích je třeba sesednout ze saní a sjezdovku přejít. Trasa končí u dolní stanice kabinkové lanovky.

More

Prodej skipasů přímo na recepci hotelu Luční dům.

By

Hotel Luční dům se pro letošní zimní sezónu stal partnerem Skiresortu Černá hora. Proto Vám můžeme nabídnout možnost zakoupení skipasů přímo na recepci hotelu Luční dům za vratnou kauci 50KčProstřednictvím internetu si pak zakoupený skipas naplníte službami, o které máte zájem.  A to vše bez čekání ve frontě z pohodlí hotelového pokoje, či restaurace. Aby bylo možno čerpat slevy, nezapomeňte si kartu zaregistrovat.

More

Zima v Janských Lázních

By

Zima je tu a s ní perfektní podmínky pro lyžovačku, či zimní radovánky. Ať už lyže, či saně každý si najde v Janských Lázních nějakou zábavu. Sněhová nadílka je více než štědrá, momentálně pokrývá svahy Janských Lázních cca 30 cm nového sněhu.
Přejeme všem návštěvníkům krásnou a klidnou zimu 2019, hotel Luční dům Janské Lázně.

More

Jánské Lázně zvou děti na den plný her a zábavy

By

Dětský den v Janských  Lázních se koná dne 26. května 2018 od 9.00 do 12.00 hod. na horní promenádě a v lese za Kolonádou. Čeká nás hudba, hravé disciplíny na lesní vycházkové stezce, skákadlo, střelby s Policií ČR, jízdy na koních a spoustu dalších atrakcí.

Palitos C 389

Od 15.00 hod. v kině promítání animovaného filmu LETÍME jedná se o dobrodružný animovaný film pro celou rodinu o vrabčím sirotkovi Richardovi, který vyrůstá v čapí rodině, a tak si myslí, že je také čáp. Přijde i jeho čas, kdy se vydá na velkolepý let do dálné Afriky. Pro děti do 15 let zdarma.

DEN

More

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2018 proběhne v sobotu 2. 6. 2018 letos na téma „LÁZNĚ JAKO V AMERICE“.

By

Tématem letošního Zahájení lázeňské sezóny v Janských Lázních jsou „Lázně jako v Americe“. Slavnosti se uskuteční v sobotu 2. června po celý den a začnou po desáté hodině už neodmyslitelným rituálem – svěcením pramene na kolonádě. Z kulturního programu se můžete těšit na skupiny MIG 21 a Těžkej Pokondr a na noční Videomapping – oblíbené audio vizuální umění – při kterém budete moci sledovat projekci historie Janských Lázní na fasádě Lázeňského Domu.

 

plakát

More

Hotel Luční dům je v plném rozkvětu

By

Hotel Luční dům je plně připraven na letní sezónu a své hosty, kteří si stejně tak jako v předcházejících letech mohou vychutnat krásy krkonošské přírody v klidné lokalitě Janských Lázních, kde se hotel Luční dům nachází. Kabinová lanovka na Černou horu je pouhých 200m od hotelu a stezka korunami stromů pouhých 20 minut pohodové chůze lesem. 

More

DĚTSKÝ DEN v Janských Lázních.

By

JUPÍÍÍ JE TU DEN PRO DĚTI.

Stalo se už mnohaletou tradicí, že Město Janské Lázně pořádá oslavu DNE DĚTÍ, která se v letošním roce bude konat v sobotu 27. 5. 2017 na Horní promenádě za Kolonádou. 

 

More